Hela Halland läser 2019

Var med i Hallands största bokcirkel! Hela Halland läser-veckan 2019 kommer att äga rum v. 43 med start måndag den 21 oktober.

Det blir sjätte gången Hela Halland läser arrangeras och det blir en mängd aktiviteter på biblioteken i Halland, med bokcirklar och författarbesök.

2019 genomförs Hela Halland läser under hösten, med start 21 oktober.

Författarbesök och aktiviteter på biblioteken i Halland

Hela Halland läser innebär olika aktiviteter på biblioteken i Halland. Det blir till exempel bokcirklar, workshopar och författarbesök. Idén är att många i hela Halland läser samma bok och möts kring läsupplevelsen på olika sätt.

Läs novellerna som fick pris i novelltävlingen 2018

Som en del av Hela Halland läser 2018 arrangerade Hallandsposten och Hallands Nyheter en novelltävling på temat "hemma" ihop med Region Halland. Läsare kunde skicka in sina egna noveller och vinnande noveller publicerades i tidningarna.

Novelltävlingen 2018 - Läs novellerna som fått pris! 

Mer om Hela Halland läser

Följ Hela Halland läser på Facebook!

Länk direkt till den här sidan är: www.regionhalland.se/helahallandlaser

Hela Halland läserHela Halland läser 2018 arrangerades av Hallandsposten/Hallands Nyheter och Kultur i Halland – Regionbiblioteket tillsammans med Laholms kommun, Halmstad kommun, Hylte kommun, Falkenbergs kommun, Varbergs kommun och Kungsbacka kommun.

Tidigare i Hela Halland läser:

  • Den enögda kaninen av Christoffer Carlsson
  • Springa med åror av Cilla Naumann
  • Lyrik: Ingela Strandberg
  • Thom Lundberg -  För vad sorg och smärta, samt ungdomsboken 5768 visningar på Youtube av Ralf Novák-Rosengren och Anita Santesson.
  • Hägring, en novellsamling av Oline Stig.