Anmäl din film till Tempos tävlingar

Hallå alla dokumentärfilmare! Missa inte DEADLINE 11 november för anmälan till Tempo Dokumentärfestivals alla tävlingar! Tempo Documentary Award, Tempo Short Award, och New Doc! Kultur i Halland - Film bidrar tillsammans med flera filmregioner till prissumman i New Doc, där du som talang i alla åldrar kan anmäla din film!

Tempo dokumentärfestival hålls 6-12 mars 2017. Anmälan till Tempo Dokumentärfestivals tävlingar Tempo Documentary Award, Tempo Short Award och New Doc är nu öppen!

Talangpriset New Doc

Prissumman är på 70 000 kronor varav 30 000 är i teknikstöd från FilmCentrum Riks och går till en filmare som betraktas som en ny spännande röst inom filmsverige. Priset har ingen åldersgräns och bidragen har inget längdkrav. De nominerade filmerna visas under Tempo Dokumentärfestival 6-12 mars 2017.

New Doc 2017 arrangeras av Tempo Dokumentärfestival i samarbete med Filmbasen/Film Stockholm, FilmCloud/Kultur i Väst, Film i Dalarna, Filmpool Nord, Filmpool Jämtland, Film i Öst och Kultur i Halland - Film.

Tempo Documentary Award och Tempo Short Award

Tempo Documentary Award, för dokumentärer över 50 min, har prissumman 75 000 kronor, och delas ut i samarbete med Svenska Filminstitutet och Influence Film Club.

Tempo Short Award (max 30 min) har en prissumma på 25 000 kronor och delas ut i samarbete med Svenska Filminstitutet och Filmregion Stockholm-Mälardalen.

Anmäl din film

Deadline för samtliga tävlingar är 11 november 2016.

För anmälan och regler se Tempo Dokumentärfestivals webb