Aquiver är vinnare av Imagine Halland

Med flera band och akter på hög nivå hade juryn på regionfinalen i Kungsbacka Teater den 22 april en väldigt svår uppgift. Till slut stod det klart att vinnare av Imagine Halland 2017 är bandet Aquiver från Halmstad!

Aquiver firar segern på scen.

Aquiver segrade för sin medryckande, positiva popmusik - full av energi! Bandet har därmed kvalificerat sig till riksfinalen, som i år går av stapeln 24 maj i Uddevalla.

Bandet Aquivers pressfoto, något som alla artister fick möjlighet att göra under Camp Imagine.

Imagine Halland - en utbildning och tävling

Imagine Halland är en utbildning och tävling för artister och band i åldern 13–21 år, för alla musikstilar, som arrangeras av Region Halland - Kultur i Halland.

För andra året i rad arrangerades Camp Imagine som en del i kvalificeringen till regionfinalen av Imagine Halland. Under två dagar med övernattning fick deltagarna vara med om flera konstnärliga och praktiska kurser och workshops för att träna sig som artister och bredda sin konstnärliga vy, med innehåll från allt mellan livsviktig branschkunskap och nyskapande verksamhet.

Men Camp Imagine är inte först och främst en tävling med kurser upptill, det finns till för att alla som vill lära sig något nytt. Och framförallt att få möjlighet att göra allt detta, inspireras tillsammans och lära känna andra unga musiker från Halland.

Imagine Halland är en del av det internationella Imagine, som arrangeras i en rad länder (Belgien, Kroatien, Frankrike, m.fl.). Vinnaren av Imagine Riksfestival går vidare till den internationella Imagine-finalen. Läs mer om Imagine här: http://imaginefestival.net/