Är du filmare 18-26 år och vill vara med i Reflektor?

Reflektor, Filminstitutets talangprogram under Novemberfestivalen, fortsätter in på år två! Den 23-25 november välkomnas unga filmare från varje filmregion i Sverige till spännande föredrag, samtal och filmvisningar.

Programmet kommer delvis att vara gemensamt med festivalens. I år kommer Reflektor fokusera på filmdeltagarnas egna filmer och filmarbete. Vi kommer utbyta tankar och erfarenheter.

Vem är du?

Du ska ha kommit igång med eget filmarbete och du får gärna ha olika intresseområden inom film. Programmet vill fånga in personer med olika filmintressen, och med nya perspektiv för framtidens Filmsverige!

För deltagarnas resor och uppehälle ansvarar respektive filmregion. Om du är en av tävlanden på årets Novemberfestival så kan du tyvärr inte söka just detta år.

Förra årets deltagare från Halland var Isabell Alison Öhrlund, tidigare filmelev Katrinebergs folkhögskola. Så här tyckte hon om Reflektor:

-Jag är nu tillbaka efter Novemberfestivalen och Reflektor och vill tacka för att jag fått chansen att vara med om det här. Även fortsatt såklart - men det har gett mig både inspiration och pepp inför att fortsätta med mitt filmskapande.

Anmäl dig senast 14 oktober ...

... genom att mejla till: Annika.westerhult@regionhalland.se

Berätta kort vem du är, vad du gjort och varför du vill gå Reflektor!

Reflektor

Reflektor genomförs av Filminstitutet, projektledare är Brynhildur Thorarinsdottir med bistånd av Lina Norberg Johansson.

Kontaktperson för Halland är Annika Westerhult.