Dokumentärfilmare sökes!

Vi söker DIG dokumentärfilmare i vardande, som vill träffa likasinnade och utveckla ditt eget projekt. SÖK till Tempo Meet-up!

Tempo Meet-Up 2017Tempo Meet-up är ett talangprogram som pågår under Tempo dokumentärfilmfestival i Stockholm 2017.

Läs mer om festivalen på Tempo dokumentärfilmfestivals webb

De uttagna deltagarna börjar tisdag 7 mars vid lunchtid och avslutar vid lunch torsdag 9 mars. Exakt program kommer under februari. Deltagarna är även välkomna på invigningen mån 6 mars.

Uttagna deltagare erhåller boende, resa samt branschackreditering. Matilda Mattisson är koordinator på plats under Tempo Meet-up.

Så här säger Björn Dahlman – förra årets filmare från Halland som deltog på Meet-up:

Meet up är ett utmärkt sätt att knyta ihop regionerna och filmare, både för filmare och regionerna/filmpoolernas skull. På Meet up får man möjlighet att knyta samman och nätverka på ett helt annat sätt en ett vanligt festivalbesök där dom naturliga mötesplatserna inte finns på samma sätt. Överlag tycker jag att konceptet fungerar väldigt bra. Kul och inspirerande att träffa andra filmare med liknande frågor och problem. Även mötet med erfarna filmare är väldigt värdefullt. Tack för att jag fick möjlighet att vara med på detta arrangemang!”

Vill du vara med?

För intresseanmälan, mejla till anna.k.eriksson@regionhalland.se – senast 31 januari!

Beskriv vad du arbetar med för projekt, vad du gjort tidigare, och varför du skulle vilja delta!