Dokumentärfilmare sökes!

Vi söker dig, dokumentärfilmare i vardande, som vill träffa likasinnade och utveckla ditt eget projekt. Sök till Tempo Meet-up!

Tempo Meet-up är ett talangprogram som pågår under Tempo dokumentärfilmfestival i Stockholm 2018.

Läs mer om Tempo dokumentärfilmfestival

Kultur i Halland - film bjuder på medverkan i Tempo Meet-up

Kultur i Halland - Film bjuder en deltagare från Halland som får medverka i Tempo Meet-up tillsammans med deltagare från andra regioner.

De uttagna deltagarna börjar tisdag 6 mars vid lunchtid och avslutar vid lunch torsdag 9 mars. Exakt program kommer under februari. Deltagarna är även välkomna på invigningen mån 6 mars.

Uttagna deltagare erhåller boende, resa samt branschackreditering. Det vi bjuder på, förutom programmet, är två hotellnätter (tisdag-torsdag) i delat rum, samt lunch första dagen.

Om deltagarna vill komma redan på måndagen och vara med på invigningen fixar vi biljetter, dock står vi inte för hotellrum natten mot tisdag.

Tidigare deltagare berättar

Anna Öst var förra årets Meetup-deltagare från Halland, så här säger hon:

Missa inte chansen att få delta i Tempo- Meet-up. En fantastiskt möjlighet att få uppleva det kreativa mötet. Träffa, presentera, se, lyssna, utbyt tillsammans med filmskapare från hela landet under en intim men rik dokumentärfilmsfestival. Det var för mig en mycket värdefull och rolig upplevelse!"

Så här säger Björn Dahlman – 2016 års filmare från Halland som deltog på Meet-up:

Meet up är ett utmärkt sätt att knyta ihop regionerna och filmare, både för filmare och regionerna/filmpoolernas skull. På Meet up får man möjlighet att knyta samman och nätverka på ett helt annat sätt en ett vanligt festivalbesök där dom naturliga mötesplatserna inte finns på samma sätt. Överlag tycker jag att konceptet fungerar väldigt bra. Kul och inspirerande att träffa andra filmare med liknande frågor och problem. Även mötet med erfarna filmare är väldigt värdefullt. Tack för att jag fick möjlighet att vara med på detta arrangemang!"

Vill du vara med? Ansök senast 11 februari

För intresseanmälan, mejla till anna.k.eriksson@regionhalland.se – senast den 11 februari. Beskriv vad du arbetar med för projekt, vad du gjort tidigare, och varför du skulle vilja delta!