Fredrik Morheden föreläser om filmredigering

Fredrik Morheden är en av Sveriges främsta filmredigerare och nyligen invald i Oscarsakademin. Han kommer till oss på Filmresurscentrum onsdagen den 22 november för att hålla en föreläsning och du är välkommen!

Fredrik Morheden.Fredrik Morheden har redigerat mer än 50 spelfilmer och TV-serier och står bakom succéer som "En man som heter Ove", "Populärmusik från Vittula", och "Klassfesten".

Fredrik började som trailerproducent på Filmnet. Där fick han titta på ca 50 filmer i månaden och klippa ner dessa till trailrar. Han är nu aktuell med filmen om Ted Gärdestad som snart har premiär.

Kom och ta del av Fredriks redigeringstips och tankar!

• När? Onsdagen 22 november, kl. 09.00-11.00
  • Var? Filmresurscentrum på Katrinebergs folkhögskola (utanför Vessigebro), i Filmhuset.
  • För? Filmare och andra filmintresserade.
  • Inträde: Gratis!
  • Frågor? Kontakta Annika Westerhult, projektledare Filmresurscentrum, Region Halland.