Gör en film på 24 timmar!

Var med i Noomaraton - Tävlingen där man gör film på tid! Starten går kl. 9.00 på lördag den 1 sept 2018. Du och ditt lag har 24 timmar på er – det enda ni får veta är tre platser, tre föremål, ett tema.

Noomaraton.

ALLA kan delta! ANMÄL DIG TILL: www.regionhalland.se/noomaraton senast fredagen den 31 augusti kl. 16.00.

Du kan vinna en resa till Filmhuset i Stockholm 29 september, där det är visning av alla regionala vinnarfilmer.

Visning av alla filmer som spelas in i Halland är på söndag 2 september kl 18, på Bio Capitol i Varberg.

• 1–2 sept: Regionala tävlingar i hela landet.
  • 2 sept kl 18.00: Regionfinal på Bio Capitol i Varberg!
  • 29 sept: Riksfinal på Filmhuset i Stockholm.

Noomaraton Halland presenterar: Årets Jury!

Årets jury består av tre halländska filmskapare som har fått äran att utse finalisterna i årets Noomaraton Halland:

Henrietta J:son Eskelin: Varbergsregissören bakom den prisbelönta filmen "Chrysalis" och f.d. redaktör på Sveriges största filmmagasin MovieZine. Tidigare verksam i Nya Zeeland men driver nu eget produktionsbolag.

Love Hjertberg: Dokumentärfilmare och ursprungligen Kungsbackabo som nyligen är hemflyttad efter att ha studerat på filmskola i Skåne. Tidigare vinnare av Skånes regionala Noomaraton och är i slutfasen av sitt nästa projekt “Skeiv”, en film om queer gemenskap som utspelar sig i de norska fjällen.

Thomas Möller: Thomas har efter sin utbildning på dåvarande Dramatiska Institutet 1986-87 företrädesvis jobbat med filmutbildning, varav de sista 27 åren på Katrinebergs folkhögskola. 15 personporträtt och ett antal dokumentär- och informationsfilmer har också hunnits med. Huvudintresset är manus och bild.

Anmäl ditt lag senast 31 augusti kl.16.00! www.regionhalland.se/noomaraton

Kontaktperson:

Emma Nordström, tel: 073 098 26 03, e-post: emma@movemotion.se
Emma svarar på frågor om tävlingen och har hand om insamling av filmer.

Vill du ha support?

Noomaraton arrangeras av Region Halland, Laholms kommun, Halmstads kommun, Hylte kommun, Falkenbergs kommun, Varbergs kommun och Kungsbacka kommun.