Ledigt jobb som projektledare till filmresursverksamhet

Kultur och skola, Region Halland, söker Projektledare till filmresursverksamhet!

Du kommer bland annat att arrangera utbildningar för olika målgrupper inom området för film och rörlig bild, samverka med andra aktörer till gagn för unga filmares talangutveckling, koordinera och hantera teknikutlåning, initiera och skapa förutsättningar för samverkan med olika parter.

Vi söker dig som har relevant filmutbildning, gärna inom professionell filmproduktion och/eller filmpedagogik. Du har tidigare erfarenhet av filmproduktion och besitter teknisk kunskap inom området. Kunskap inom kommunikation och marknadsföring är meriterande.

Arbetsplatsen är förlagd till Katrinebergs folkhögskola men arbetet utförs i hela Halland.

Senaste datum för ansökan är 20 november.

Läs hela annonsen och ansök här