Level Up bjuder in till filmsamtal med Johannes Nyholm

Level Up är en ny mötesplats för filmare och filmintresserade. Vid höstens andra träff 21 november visas filmen "Jätten" och det blir samtal med och möjlighet att ställa frågor till regissören Johannes Nyholm.

Denna gången gästas Level up av animatören och regissören Johannes Nyholm (känd för kortfilmen Las Palmas), nu bioakutell runt om i hela Sverige med långfilmsdebuten "Jätten".

– Filmen har blivit väldigt hyllad och vi tycker därför att det är jättekul att Johannes har tackat ja till att komma på besök. Vi kommer visa filmen och hålla ett samtal med Johannes efter, med möjlighet att ställa frågor, berättar arrangörerna.

Level Up "Jätten" och Johannes Nyholm 21 november

Filmsamtal i Halmstad 21 november

Varmt välkomna till filmvisning av "Jätten" och en Q&A (samtal med möjlighet till frågor) med animatören och regissören Johannes Nyholm.

  • VAR? Hörsalen i Sturegymnasiets Medietek, Halmstad
  • NÄR? Måndag 21 november 2016, kl. 18:00 – ca 20.30
  • Fri entré

Anmälan sker till kontakt@fargfilm.se eller via facebookeventet (där finns även mer info om projektet och om Johannes).

Level Up - en mötesplats för filmare och filmintresserade

Level Up är en mötesplats för filmare och filmintresserade. Med Level Up vill vi samla alla filmverksamma i Halland för att inspirera och uppmuntra till samarbeten. Under hösten har vi bjudit in spännande personer från den svenska filmbranschen till två evenemang.

Level Up anordnas i Halmstad av Färgfilm, med stöd från Kultur i Halland – Film, Idépengen - Halmstads kommun, och Sturegymnasiet.

Läs mer på Färgfilms webbplats