Lovprisad duo som man inte får missa!

Anna Christoffersson & Steve Dobrogosz  2 mars, Musikgemaket, Halmstads Slott

Lovprisad duo som man för allt i världen inte får missa!

Anna Christoffersson & Steve Dobrogosz

Jag minns första gången jag såg Anna och Steve live. Jag jobbade som kultursekreterare i Kungälvs kommun och hade bokat duon till Kulturhuset. På skiva hör man samspelet och upplever magin duon emellan, men live blir det snäppet bättre. Steve Dobrogosz är en häxmästare och samtidigt gudomlig bakom sin flygel. Få pianister kan få ut så mycket av ett instrument som Steve. Anna Christoffersson har en härligt soulmättad röst som kompletterar pianotonerna perfekt. På Mimers hus i Kungälv blev jag golvad av allt detta.

Anna Christoffersson & Steve Dobrogosz  har fortfarande inte nått den där stora publiken, men om de själva vill, skulle de lätt kunna bli Sveriges nästa musikexport, så bra är dom! Som ni hör är jag överförtjust, men jag vill helt enkelt att så många som möjligt i Halmstad och Halland ska få chansen att upptäcka dessa häftiga artister.

Emrik Larsson – Musikproducent – Musik i Halland

Anna Christoffersson och Steve DobrogoszFå svenska skivutgivningar, oavsett genre, har de senaste åren hyllats så enhälligt i media som Steve Dobrogosz och Anna Christofferssons två gemensamma album It’s Always You (2006) och Rivertime (2008). Båda skivorna grammisnominerades och är några av de senaste årens mesta och bästa jazzsäljare. Hösten 2010 släppte duon återigen en skiva tillsammans. På Covers tolkar Anna och Steve sina egna favoriter, på sitt eget sätt. De utvalda låtarna har länge funnits med i duons liverepertoar och fått fantastisk respons från publiken. www.annachristoffersson.com

Tid: 2 mars, insläpp 18.30, konsert 19.00,  två set (paus ca 19.40, servering kaffe, te, läsk, bullar)
Pris: 100 kr, förköp: Halmstad turistbyrå – 035-12 02 00, http://www.destinationhalmstad.se/