Mötesplats barnkultur med ReAct!

När Mötesplats barnkultur arrangeras i Hylte den 27 april är kvällens gäster Anton Lejon och Tiina Lehtimäki. De arbetar i kompaniet ReAct!, som mixar dans, rörelse, teater och cirkus i lekfulla actioner på öppna platser.

Mötesplats barnkultur

Mötesplats Barnkultur är för dig som är intresserad av vad som händer just nu inom barnkulturområdet.

• Torsdag 27 april, Folkbiblioteket i Hyltebruk, hörsalen.
  • Kl. 16.30 Kaffe och mingel.
  • Kl. 17.00 – 19.00 Gästtalare.
  • Fri entré.
  • Anmäl dig senast 20/4 till eva.c.andersson@regionhalland.se

Anton Lejon och Tiina Lehtimäki från kompaniet ReAct! – Actions moving

Kvällens gäster arbetar i ett kompani som mixar dans, rörelse, teater och cirkus i lekfulla actioner på öppna platser. De kommer att berätta om olika actioner de fått i uppdrag göra på olika slags platser. Om arbetet med att skapa en föreställning med personer bosatta i Tranås samt om de workshoppar, både inomhus och utomhus, som genomfördes där med lokala frivilliga.

ReAct! – Actions moving Foto: ReAct!

Mötesplats Barnkultur

Mötesplats Barnkultur är för dig som är intresserad av vad som händer just nu inom barnkulturområdet, vill veta mer eller diskutera vidare.

2–4 gånger om året presenteras en eller flera inbjudna gäster, ett intressant projekt, en spännande verksamhet, de senaste forskningsrönen, nya kulturpolitiska reformer eller något annat högaktuellt ämne. Det handlar om olika ämnen varje gång inom något av alla kulturområden; musik, dans, film, teater, litteratur, konst, slöjd med mera.

Här kan du mingla, diskutera och ta del av senaste nytt eller höra om nyskapande projekt och verksamheter.

Alltid fri entré!

Samarbete mellan Kultur i Halland, Centrum för barnkulturforskning, Länsmusiken i Stockholm, Dans i Stockholms i stad och län, Region Gävleborg samt Västra Götalandsregionen. Detta tillfälle även i samarbete med Hylte kommun.