PLAY kortfilmsfestival 2011

Ung filmare? Anmäl din film till PLAY - årets regionala uttagning till Novemberfestivalen 2011! PLAY kortfilmsfestival hålls 17 september 2011 på Nolltrefem i Halmstad.

Visa upp din kortfilm på PLAY

PLAY kortfilmsfestival hålls 17 september 2011 på Nolltrefem i Halmstad. Vinnarna får delta i Novemberfestivalen 2011 i Trollhättan.

Är du 16–26 år? Börja filma nu direkt! All sorts film kan delta –från dokumentär till animerad film och allt där emellan.

Anmälan och tävlingsregler finns på Nolltrefems webbplats, Halmstad kommun.

Foto: SaraKlara Hellström, Tove SjödinPLAY är en regional uttagningsfestival till Novemberfestivalen i Trollhättan 18–20 november 2011.

Filmare i åldern som bor, jobbar eller tillfälligt studerar i Halland kan kvalificera sig till Novemberfestivalen via denna uttagning. Obs! Det är inte tillåtet att anmäla sin film till mer än en regional uttagning. Dubbelanmälan leder till diskvalificering. Mer information om Novemberfestivalen – arena för ung svensk film finns på http://www.novemberfestivalen.se/

Deadline för bidrag till PLAY är 31 augusti 2011

PLAY arrangeras av Nolltrefem, Halmstad kommun i samarbete med Film i Halland och Triple T productions.