Program för våren i Musikgemaket

Ta del av vårens program i Musikgemaket på Halmstads slott. Missa inte heller extrakonserterna på Teckningsmuseet i Laholm och på Hylte folkbibliotek. De flesta artister gör dessutom en kort lunchkonsert på Stadsbiblioteket i Halmstad samma dag de spelar i Musikgemaket!

Välkommen till den spännande vårsäsongen i Musikgemaket på Halmstads slott 2011

Sedan nästan ett decennium har Musik i Halland haft konserter i denna vackra lokal. I år tar vi traditionen vidare, med ett oerhört intressant musikaliskt program, samtidigt som vi förnyar oss med några nyheter som gör konsertserien lite vassare!

Musikgemaket våren 2011Våren 2011 är vi stolta över att kunna presentera ett program som spänner ifrån Daniel Lemmas ljuva stämma, över Anna Christofferssons och Steve Dobrogosz sensationella samspel, saxofonkvartetten Rollin’ Phones, Nils Bergs Cinemascope, Halmstads stoltheter Paintbox och inte minst Svante Thuressons trygga jazzröst. Serien a vslutas med Dan Berglunds politiska visa. Dessutom har vi som vanligt familjeföreställningar för de yngsta barnen. Innehållet speglar Musik i Hallands strävan att lyfta fram, och bjuda på riktigt bra musik, oavsett genre.

Från och med i år erbjuder vi förköp till alla våra föreställningar via Halmstad Turistbyrå.

Varje kvällskonsert är i två set med kaffeservering i pausen. Insläpp 18.30 och konsert 19.00, paus ca.19.40. Familjeföreställningarna börjar 14.00, med insläpp 13.45.

Delar av musikserien besöker också Laholm och Hylte. I framtiden hoppas vi utveckla detta till en större turné som besöker fler platser i regionen. De flesta artister gör dessutom en kort lunchkonsert på Stadsbiblioteket i Halmstad samma dag de spelar i Musikgemaket.

Varmt välkomna till Musikgemaket 2011!

Emrik Larsson
Musikproducent, Musik i Halland