Skapa en dans och tävla med den!

Skapa Dans är en tävling för dig som gillar att göra din egen dans och koreografera själv eller tillsammans med andra. Du som tävlar ska vara mellan 15 och 21 år, alla dansstilar är välkomna. Skapa Dans Halland äger rum i Falkenberg den 9 oktober.

Skapa Dans är en koreografitävling där det koreografiska verket, inte danstekniken, bedöms. Juryn kommer därför titta på hur du har arbetat med musiken, rörelser, hur du använder rummet m.m. Utförandet är så klart viktigt men inte avgörande.

Koreografitävling Skapa Dans 2016

Skapa dans 2016 - koreografitävling

Tävlingen genomförs den 9 oktober i Falkhallen, Falkenberg, med start kl 16. Det är öppet för allmänheten att komma och titta!

Juryn består av professionella koreografer och de kommer att utse en vinnare som får uppträda på den nationella tävlingen i Hallunda, Stockholm, den 3-6 november.

Anmäl ditt dansverk senast 18 september!

Alla kan vara med oavsett bakgrund. Alla dansstilar är välkomna! Du som tävlar ska vara mellan 15 och 21 år och vara skriven i Halland. Sista anmälningsdag är 18 september.

För mer info och anmälan se: www.regionhalland.se/skapadans

Vid frågor kontakta anna.leppajoki@regionhalland.se