Skrivkramp 2011 - skrivarläger!

Skrivarläger för dig mellan 15-20 år. Fem dagars skrivande, fyllda av inspiration och nya tips och trix!

Skrivkramp

Skrivkramp 2011

Du får under veckan hjälp och stöd av författaren Gunnar Ardelius i att utveckla ditt skrivande, till exempel i form av diskussioner och skrivövningar.

Petra Ljungberg och Anna Schönborg från Laholms och Halmstads bibliotek finns med hela veckan för att hitta på olika aktiviteter, peppa dig och se till att du har det bra.

Efter lägret har du en mängd nya skrivarkompisar och en massa skrivinspiration!

Datum: 1-5 augusti 2011.

Pris: 1500 kr inkl moms (mat och boende under alla fem dagarna).

Plats: Katrinebergs folkhögskola, Vessigebro, cirka 1 mil nordost om Falkenberg.

Anmälan är bindande från och med sista anmälningsdag: 12 juni. Överlåt gärna platsen till en vän om du får förhinder. Bekräftelse mailas ut den 14 juni.

Anmäl dig här >>

Det är begränsat antal platser. Platserna kan komma att fördelas mellan kommunerna i Halland om det blir många anmälningar.

Arrangörer:

Biblioteken i Halland i samarbete med Regionbibliotek Halland.