Sommardans 2011

Nu har DU chansen att dansa med oss i sommar! Är du dansintresserad och vill få chansen att dansa både balett och modern och nutida dans under en vecka i sommar är det här möjligheten för dig!

Du kommer att få träna på din dansteknik i olika övningar och koreografier. Du kommer utifrån grundtekniken i både balett och modern dans arbeta med nya rörelsemöjligheter och dansanta kombinationer. Du får under veckan dansa två lektioner per dag och lektioner finns på både nybörjar-och fortsättningsnivå.

Undervisande lärare

Graziette Fernandez och Karin FagerholmKarin Fagerblom är från Falkenberg där hon har dansat i många år. Karin har tidigare undervisat i dans på Folkuniversitetet i Falkenberg samt varit gästlärare på Falkenbergs Gymnasieskola. Hon har utbildat sig på Balettakademien i Stockholm och till danspedagog på Dans- och Cirkushögskolan.

Graciette Fernandez hade klassisk balett som inriktning på Dans- och Cirkushögskolan och tränade utöver det bl.a. jazz och flamenco. Hon har tidigare gått IWANSON, en dansskola i München. Graciette har tidigare undervisat på Dans och Cirkushögskolans praktikskola i två år samt på kolloverksamhet på Barnens Ö.

Både Karin och Graciette bor nu i New York där de studerar på Dance New Amsterdam School vid Broadway.

Anmäl dig till sommardans

När? v.32, 8-13 augusti, mån-lör kl: 09:30-13:00 (inkl 30 min paus)

Var? Danssalarna, Falkhallen i Falkenberg

Kostnad: 300 kr