Svenska filmdagarna i Laholm 5-12 mars

På lördag den 5 mars invigs Svenska filmdagarna i Laholm av Birgitta Hederstedt, Regionutvecklingsdirektör för Region Halland.

Svenska filmdagarna i Laholm arrangeras för 15:e året och pågår 5-12 mars. Dagarna bjuder på ett digert och varierat program av svensk film!

Svenska filmdagarna i LaholmUnder Svenska filmdagarna i Laholm kan du bland annat se:

• Kokvinnorna
  • Svinalängorna
  • Cornelis
  • Sebbe
  • I rymden finns inga känslor
  • Psalm 21

Söndag 6 mars: Se filmer som producerats i Halland och träffa filmarna. Fri entré!

Fredagen den 11 mars är skådespelaren Björn Bengtsson kvällens gäst. Han presenterar den film som han spelar en mycket aktiv roll i. Eller, förlåt, två roller: Bröderna Bengtsson.

Lördagen den 12 mars delas inte bara Filmpriset ut. Då dyker också Ulf Brunnberg upp för att presentera den film som han medverkar i: För kärleken.

Biljetter

Biljetter till filmerna köps på Biograf Maxim vid Hästtorget i Laholm, telefon 0430-10018.

Information om filmerna, och bokning kan också göras via webben på www.biomaxim.com