Vill du utveckla ditt hantverksföretag?

Ansök om kostnadsfri rådgivning – vi erbjuder åtta platser!

Text: Glasklar målbild? I bakgrunden ett foto med glasblåsning.

Önskar du nå nya målgrupper, spetsa till pedagogiska koncept, se över din marknadsföring, få hjälp att analysera just dina utmaningar och upptäcka nya möjligheter?

Vi erbjuder fem rådgivningstimmar per deltagare och vi vänder oss till dig som är verksam med ditt hantverksföretag i någon av de halländska kommunerna samt inte längre befinner dig i uppstartsfasen med ditt företag. Tillsammans med Mia Lindgren, extern konsult med god kännedom inom slöjd- och konsthantverksområdet, analyserar ni igenom ditt företag.

Under våren 2019 gör Kultur i Halland – Slöjd en satsning där vi erbjuder dig som slöjd- och konsthantverksföretagare att ansöka om kostnadsfri individuell coachning. Satsningen är ett led i att stärka och utveckla företagande i Halland.

Ansök senast 15 januari 2019

Vi erbjuder plats för åtta deltagare, urval kommer att ske genom att affärsplan och hållbarhet vägs in liksom demografisk och geografisk spridning. Deltagandet är bindande först när du tackat ja till erbjuden plats. Kontakta utvecklare Veronica Olofsson om du har frågor.

Läs om satsningen och hur du ansöker här på Kultur i Halland – Slöjd

Välkommen med din ansökan!