Wille Crafoord kommer, kommer du?

Musik i Halland presenterar en ny säsong på Musikgemaket, Halmstads slott.

Musikgemaket hösten 2011

Efter våren braksuccé med en mängd oförglömliga konserter på Musikgemaket fortsätter vi att utveckla Musik i Hallands egen scen. Vi har mixat och trixat för att hitta nåt som passar de flesta. Wille CrafoordWille Crafoord, denne estradör och visans vän kommer till premiären den 14 september. Därefter fyller vi på med den sensationella brasilianska sångdivan Simone Moreno den 28 september. Musikgemakets flygel står snart nyrestaurerad och klar. Den invigs den 12 oktober av inga mindre än Carl-Axel och Monica Dominique. Sådär rullar det på resten av hösten. Pop, visa, jazz, soul och konstmusik avlöser varandra. Själv ställer jag mig (Emrik) på scen tillsammans med Andreas Gidlunds kvartett för att sjunga soul, jazz och lite funk den 7 december och avslutar då Gemaketserien.

Som vanligt har vi även fyra familjeföreställningar för de riktigt små och ibland lite äldre. Vi börjar den 1 oktober med den magiska föreställningen Djupt in i skogen, för barn från 3 till 5 år.

Biljetter och praktisk information

Förköp till alla våra föreställningar sker via Halmstad Turistbyrå, telefon 035 - 12 02 00. Vi har cirka 70 platser på Musikgemaket, så vi rekommenderar förköp. Biljetter kostar 100 kronor för kvällsföreställning, 20 kr för familjeföreställning.

Varje kvällskonsert är i två set med servering i pausen. Insläpp 18.30 och konsert 19.00, paus ca.19.40. Familjeföreställningarna börjar 14.00.

Kvarvarande biljetter säljs alltid i entrén till Musikgemaket samma kväll som konserten ges.

Delar av musikserien besöker också Laholm, Hylte, Varberg och Kungsbacka. Alla artister gör dessutom en kort lunchkonsert på Stadsbiblioteket i Halmstad samma dag de spelar i Gemaket.

Vill ni ha en katalog med mer utförlig information om varje kväll, pressfoton, eller boka en intervju med någon av artisterna, skicka ett mail, eller ring till: emrik.larsson@musikihalland.se, 035-17 79 77 eller 070-300 52 50.

Med vänlig hälsning,
Emrik Larsson, Musikproducent, Musik i Halland

Program hösten 2011:

 • 14 september - Wille Crafoord - Ord, visor, humor
 • 28 september - Simone Moreno - Från Brasilien till Sverige
 • 12 oktober - Monica och Carl-Axel Dominique - En flygel – fyra händer ... en musikalisk helafton
 • 26 oktober - Nina Ramsby och Ludvig Berghe - Visa möter jazz möter pop
 • 9 november - Steget - Svensk pop när den är som bäst!
 • 16 november Kulturkväll med musikvetaren Lars Lilliestam
 • 23 november - Malin Christensson och Simon Lepper - White Nights
 • 7 december - Emrik med Andreas Gidlund Quartet - The Soul Of A Man

Familjeföreställningar, för barn, unga och vuxna:

 • 1 oktober - Djupt in i Skogen - 3-5 år
 • 22 oktober Yalla yalla habibi (Skynda dig kompis) 6-10 år
 • 19 november - Malvakvartetten (Glad i magen, arg i tårna) - 3-9 år
 • 10 december - Expedition Äventyrsklubben - 5-10 år

Gå in på Musik i Hallands webbplats för att läsa mer: www.musikihalland.se

För mer information, kontakta: Emrik Larsson, Musikproducent, Musik i Halland, telefon 035-17 79 77, mobil 070-300 52 50, e-post: emrik.larsson@musikihalland.se