Antirasistiska filmdagar i Kungsbacka

Nu är det dags för Antirasistiska Filmdagar 14-18 mars 2011 - för gymnasiet och elever i åk 6-9 i Kungsbacka kommun.

ARF, Antirasistiska filmdagar

Antirasistiska filmdagar, 14-18 mars 2011En vecka fullspäckad med film, seminarier, eftersnack och utställningar. Ni får träffa författare, samhällsdebattörer eller sakkunniga efter varje film. Men ARF är mer än så. Hela läsåret har präglats av temat och ute på skolor pågår bland annat filmprojekt, författar- och teaterbesök som en del av ARF.

ARF i Kungsbacka äger rum 14-18 mars 2011 i Filmhuset Facklan, men andra programpunkter med anknytning till ARF erbjuds under vårterminen.

ARF är kostnadsfritt för högstadie- och gymnasieelever och lärare i Kungsbacka kommun.

Frågor?

Kontakta ARF, Caroline Wingolf
Mobil: 0706-699 461
E-post: caroline.wingolf@kungsbacka.se

ARF i Kungsbacka arrangeras av förvaltningarna för Kultur & Turism, Fritid & För- och grundskola i samarbete med ARF, Filmcentrum, Film i Halland och med stöd från Region Halland, Kulturrådet, Ungdomsstyrelsen och Filmhuset Facklan.