Barn <3 Kommunikation

Riksutställningar i samarbete med Kulturhuset Barbacka, Kristianstads kommun välkomnar till ett branschseminarium för informatörer, kommunikatörer och andra som arbetar med kommunikation och marknadsföring på våra offentliga kulturinstitutioner med betoning på barn 5-12 år.

Välkommen till Den kommunikation som sker med barn innan, under och efter själva mötet med institutionen eller aktiviteten är i fokus för detta seminarium. Barns kultur- och medievanor i dag och i framtiden bildar grunden för den kommunikation som är möjlig och rimlig. Vilka krav kommer barn ställa på morgondagens kulturinstitutioner?

Seminariet syftar till att vara en tvärdisciplinär mötesplats för utbyte av kunskap inom ämnet. Forskning, erfarenheter och exempel lyfts fram i föreläsningar, paneldebatter, prova-på-aktiviteter och i form av ett case/workshop.

För att läsa mer och anmäla sig klicka här >>