Författardagen i Hässleholm fyller 10 år!

I tio år har Författardagen i Hässleholm inspirerat tusentals bibliotekarier och pedagoger att fortsätta det viktiga arbetet med att sprida läslust till barn och unga. Det firar vi genom att erbjuda ett extra festligt och fullmatat program!

Författardagen i Hässleholm. Ett möte om barn- och ungdomslitteratur.I år möter du hela elva aktuella författare inom olika genrer – allt från poesi till blodisande skräck. Du får också träffa en läsforskare som studerat vad som händer i klassrummet under ett författarbesök.

Ge dig själv och dina kolleger en rejäl dos läsinspiration. Välkommen till Författardagen i Hässleholm! Konferensen vänder sig till personal på bibliotek och skolor, F-9.

• Datum: Tisdagen 17 november 2015 kl 09.30 - 15.45
  • Plats: Hässleholms Kulturhus, Röda salongen, 1 tr

Läs mer och anmäl dig till Författardagen här, senast den 19 oktober.
Konferensen är ett samarbete mellan Författarcentrum Syd, Kultur Skåne/Region Skåne, Kultur i Halland, Regionbibliotek Region Jönköpings län, Regionbiblioteket i Kalmar län, Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg och Hässleholms stadsbibliotek.