Hållplats – Ungkulturfestival för hela Halland

"Hållplats" - är en kulturfestival för ungdomar mellan 13 och 20 år som hålls på Teater Halland i Varberg. Gratis buss går från alla andra halländska kommuner! Gratis mat, workshops, föreställningar och annat kul!

Hållplats 2014Fredagen den 10 oktober drar vi igång och festivalen håller på mellan kl 16 – 22.

Live på scen:

• M.A.K
  • Teaterföreställningen Gränsland

Workshoppar:

• Gerillaodling - Gör en rabatt med Peter Bengtsson.
  • Här är vårt kylskåp - med Karin Back från Ung i Halland
  • Magdans - med Mohanned Hawaz Hamed
  • Graffiti - Graffitikonstnären Ludvig Grim Nyberg handleder
  • Designa egna smycken av återbruksmaterial - med pedagoger från Falkenbergs museum

GILLA HÅLLPLATS - https://www.facebook.com/hallplats  och tipsa dina vänner! Tillsammans skapar vi ännu en fantastisk festival!

Anmäl dig senast 7 oktober

Du anmäler dig senast 7/10 till din ungdomssamordnare:

Ungkulturfestivalen Hållplats är ett samarrangemang mellan Teater Halland, de sex halländska kommunerna, studieförbund och Ung i Halland. Projektet stöds av Region Halland – Kultur för barn och unga.