Nätverksträff med fokus på skolbio & filmer

En nätverksträff för dig som är skolbiosamordnare, kulturchef, biografägare eller på andra sätt arbetar med skolbio i Västra Götaland, Halland och Värmland.

Träffen har fokus på filmutbud samt tar upp aktuella utvecklingsfrågor kring skolbioverksamhet. Du träffar också representanter från Folkets Bio, FilmCentrum och Swedish Film som visar klipp från aktuella skolbiotitlar för läsåret 2014-2015.

Vi bjuder på fika, lunch och avslutar dagen med en filmvisning av aktuell film.

• Fredag 23 maj kl 10-16 (fika från 9.30)
  • Bio Capitol, Skanstorget 1, Göteborg. Hitta hit: www.capitolgbg.se

Anmälan senast 16 maj

För anmälan Halland och mer information, kontakta Anna Eriksson, e post: Anna.K.Eriksson@regionhalland.se Anmäl dig genom att skicka ett mail med namn, kommun och kontaktuppgifter.

För anmälan Värmland och mer information, kontakta Kjerstin Persdotter, e-post: kjerstin.persdotter@regionvarmland.se

Om du tillhör Västra Götaland: http://www.kulturivast.se/kalendarium/natverkstraffar/skolbiotraff-med-fokus-pa-film-0

Sista anmälningsdatum 16 maj. Anmälan är kostnadsfri men bindande.

En avbokningsavgift på 300 kronor debiteras om närvaro uteblir eller om avbokning sker efter den 16 maj.

För övriga frågor kontakta Pia-Marie Wehrling, filmkonsulent i Västra Götaland.Telefon 0738-210002