Ny katalog med vårens utbud

En ny katalog med vårens utbud av föreställningar och program för Kultur i skolan har precis kommit från tryckpressen. Katalogen distribueras till skolor och förskolor under sista veckan i oktober.

Ytterligare exemplar av den tryckta katalogen kan beställas på www.regionhalland.se/kulturiskolan från och med första veckan i november.

Den digitala katalogen här på webbplatsen uppdateras också med det nya innehållet som kommer att finnas tillgängligt i slutet av oktober.

Bokningar

Sista bokningsdag av föreställningar är den 25 november 2011. Beställning för förskolan går genom en lokal samordnare. Alla kommuner med centrala medel kontaktar sin samordnare vid intresse av föreställningar.

Nya resmål med reserabatt

Från vårterminen 2012 ingår tre nya resmål i de kulturbesöksmål där man kan få reserabatt: Teater Albatross, Äskhults gård och Naturum Getterön. Reserabatt ges till förskolor och skolor i Halland som besöker ett resmål utanför den egna kommunen. Kontakta respektive resmål för mer information. Läs mer om reserabatten här.