UKM riksfestival kommer till Halmstad 14-17 juni 2014

UKM riksfestival kommer till Halmstad 14-17 juni 2014. Ungdomar från hela Sverige kommer då hit för att träffas, utvecklas och visa upp sina färdigheter både på scen och ute i staden. Det här är en "teaser" gjord av två unga filmare – Jimi Vall Peterson och Johanna Andersson.

Ung kultur möts (UKM) är en festival där kreativa unga personer får chans att visa upp sig med sitt intresse, testa på nya kulturella utryck och träffa andra lika, och oliksinnade, personer. UKM innehåller magi, musik, dans, poesi, konst och andra konstformer, men är även ett forum för de som i vanliga fall har svårt att nå ut med sitt utryck. Deltagarna är från 13 till 20 år, men som publik är alla välkomna oavsett ålder.

UKM 2014 i Halmstad - teaser from Halmstads kommun on Vimeo.

Vad är UKM?

Läs mer på Halmstad kommuns webb: http://www.halmstad.se/ukm

Vill du engagera dig i UKM Riksfestival 2014?

Det kan vara inom allt möjligt som ex. teknik, workshops, konferencier, logistik eller annat. Kontakta då: josiane.saade@halmstad.se