UNDAY – Manifestera FN-dagen!

Fira FN-dagen tillsammans med elever i Wolverhampton och Grimeton torsdagen 24 oktober. I år manifesteras FN-dagen med filmpremiär!

Den 24 oktober sänder tredjeklasseleverna på världsarvsskolan Göthriks skola i Grimeton sina animerade filmer om barns rättigheter till världen, via radiostationen Världsarvet Grimeton. I Wolverhampton, Storbritannien, gör elever på West Park Primary School samma sak – med sina filmer. De brittiska eleverna har också formulerat ett morsebudskap till världen.

Genom Teater Hallands UNDAY-projekt tar nu barn och ungdomar för tredje året i rad internet och Världsarvet Radiostationen Grimetons gamla långvågssändare i besittning för att kommunicera till andra världsmedborgare – inte minst till världens makthavare.

www.unday.org kan du följa hela utsändningen från Grimeton och Wolverhamton. Nedräkningen har börjat, det ser du på sidan!

Vill ni också delta? Läs mer på http://www.teaterhalland.se/unday/

UNday partners