Utbildnings- och nätverksträff: Slöjd i färskt trämaterial

Verksamma trä- och metallslöjdlärare, skol- och fritidspedagoger i hela Halland bjuds in till en utbildnings- och nätverksträff på Falkenbergs museum den 17 februari. Temat är Slöjd i färskt trämaterial, med anledning av den aktuella och kritikerrosade utställningen Ur Björk som visas på museet.

Kultur i Halland - Slöjd och Barnkultursamordnare i Falkenbergs kommun utlovar ett inspirerande möte! Vi ser fram emot att få träffa er och höra hur vi kan samverka!

KnivUtbildnings- och nätverksträff 17/2:

Slöjd i färskt trämaterial – möjligheter, inspiration och utmaningar.

Inbjudan riktar sig till verksamma trä- och metallslöjdlärare, skol- och fritidspedagoger i hela Halland.

Utbildnings- och nätverksträffen hålls den 17 februari kl. 16-19 på Falkenbergs museum, Falkenberg.

Programmet innehåller bland annat presentation av konceptet "Slöjda för en bättre värd", filmen "Om att välja hantverk" och av ett nytt pedagogiskt koncept på temat björken där naturvetenskap möter slöjd. Visning av utställningen Ur Björk, fika och nätverkan mm.

Träffen arrangeras av Kultur i Halland – Slöjd, Falkenbergs museum – designmuseum och Kultur- och fritidsförvaltningen i Falkenberg.

Deltagande och fika är gratis, föranmälan krävs.

Anmälan med namn, skola/fritids, mailadress och eventuella allergier sänds senast 12 februari till: veronica.olofsson@regionhalland.se

Se hela inbjudan till utbildnings- och nätverksträffen här. (PDF-dokument, 1,0 MB)

Björk