Mötesplats barnkultur

Mötesplats barnkultur är för dig som är intresserad av vad som händer just nu inom barnkulturområdet, vill veta mer eller diskutera vidare. Här kan du mingla, diskutera och ta del av senaste nytt eller höra om nyskapande projekt och verksamheter.

Mötesplats barnkultur

Vi träffas 2 – 4 gånger om året och presenterar en eller flera inbjudna gäster, ett intressant projekt, en spännande verksamhet, de senaste forskningsrönen, nya kulturpolitiska reformer eller något annat högaktuellt ämne. Det handlar om olika ämnen varje gång inom något av alla kulturområden; musik, dans, film, teater, litteratur, konst, slöjd, kulturarv med mera.

Alltid fri entré!

Mötesplats barnkultur är ett samarbete mellan Kultur i Halland, Centrum för barnkulturforskning, Länsmusiken i Stockholm, Dans i Stockholms stad och län samt Västra Götalandsregionen.

Kommande Mötesplats barnkultur i Halland

  • 2 oktober 2017, kl 16.30 på Falkenbergs Museum.
  • Gästtalare Samir Alj Fält, Design Lab S
  • Mingel och fika ingår!

Samir Alj Fält arbetar på Design Lab S, en kollektiv designstudio i Skärholmen. Med övertygelsen om att alla bör få chansen att utforma hur världen ska se ut och fungera verkar labbet för var och ens rättighet att uttrycka erfarenheter, upplevelser och perspektiv i form av estetiska avtryck. Labbets kollegor är barn 9–13 år och vuxna över 80 år. Samir är på residens i Halland genom Art Inside Out.

Läs mer och anmäl dig här