Information om arrangemanget

Hej Slöjd! En slöjdutställning skapad av 350 barn från hela Halland!

Hej Slöjd!

Hej Slöjd! är en utställning som skapats av och för barn, kopplat till slöjd och hantverk. Det är inte vilken utställning som helst - utan en utställning där 350 barn i åldern 6-12 år från hela Halland har bestämt hur det ska se ut och vad som ska hända!

Vernissage den 1 september kl. 12.30.

Var med och testa på att slöjda!

För barn 6 –12 år finns det en chans att träffa Slöjd och själv testa på något av materialen i en workshop!

Lördagar 8 september–27 oktober. Höstlovsslöjd vecka 44, månd–lörd. Workshopen startar kl 13.00 och du kan stanna och slöjda tillsammans med oss till kl 15.30 om du vill.

Obs! Begränsat antal platser. Anmälan till emma.c.andersson@regionhalland.se Drop in, i mån av plats från kl 14.30.

Arrangeras av Kultur i Halland - Slöjd i samarbete med Galleri Hamnmagasinet och Varbergs kommun.

Läs mer: www.regionhalland.se/hejslojd