Information om arrangemanget

Vilken makt har språket över oss som individer i samhället? Vem avgör och bestämmer hur världen definieras?

• Torsdag 17 november kl 19:00, Falkhallen, Falkenberg

Foto: Chrisander BrunI en tid där språk – fysiskt, verbalt och skriftligt – spelar en allt större roll i våra liv, funderar koreografen Björn Säfsten över vilken makt språket har över oss och vilka regler som styr vår kommunikation. Kan vi se hur vi som individer formas av språkets ofta snäva definitioner av världen omkring oss och hur vi agerar? Language Fools har sin utgångspunkt i en lek med gester, ord, kroppsspråk, talat språk och språket i vid bemärkelse och ifrågasätter enkelheten i våra sätt att definiera vår omvärld.

• Koreografi: Björn Säfsten
  • Dansare: Anja Arnquist, Henrik Vikman, Sanna Söderholm
  • Ljud: Anna Soley Tryggvadottir
  • Scenografi & ljus: Chrisander Brun