Information om arrangemanget

Om drömmar, hemligheter och gränser. Sofie Livebrant är aktuell med nya albumet Secrets. Ett gränslöst album på svenska, franska och engelska, med inslag av poesi, folk, jazz och världen.

Sofie Livebrant. Foto: Johan Månsson.

Sofie Livebrant har precis kommit hem från en turné på fyrar runt Nordsjön, där hon spelat de låtar skapat genom att hon tonsatt delar av Jeanette Wintersons roman Lighthousekeeping (Fyrväktaren). Musikprojektet som blev SVT-dokumentären "Lighthouse stories - Sånger vid havet".

Sofie är aktuell med nya albumet Secrets. Nu ger hon sig ut i gränstrakterna till den inre världen och utforskar hemligheter, drömmar och gränser.

  • Sofie Livebrant, sång, gitarr, piano
  • Lisa Långbacka, accordeon
  • Johan Lindström, pedalsteel, gitarr
  • Dan Berglund, bas

Läs mer på http://sofielivebrant.com/ 

Konserten i Halmstad arrangeras av: Bengt-Göte Bengtsson i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Region Halland.

Turné i Halland - i mars 2018

Turnén ingår i konsertserien STUDIO:

Konsertserien Studio: är ett samarbete mellan Kultur i Halland, Hallands kommuner och lokala arrangörer, med syfte att visa musik som inte syns i det ordinarie konsertutbudet inom folk- och världsmusik, jazz och pop.

Intima konserter och kreativa workshoppar. Folkmusik, världsmusik och modern jazz med spännande artister. Utvalda och inbjudna av Kultur i Halland - Musik.

Läs mer: www.regionhalland.se/studio