Information om arrangemanget

Ulf och Eric Wakenius

Ulf – född i Halmstad – är en av världens främste gitarrister och med sonen Eric är de oöverträffade. Det blir en magiskt stund för alla som följt honom sedan tiden med Hawk on Flight, Guitars Unlimited, Oscar Peterson m fl. Ett spännande möte över generationsgränserna, präglat av engagemang, lyhördhet, teknisk fulländning – och på "hemmaplan"! En unik upplevelse!

Läs mer: http://www.ulfwakenius.net/

Hur gör jag för att lyssna / äta?

Det är enkelt att gå på konsert. Konserterna består av 2 set med paus. Hösten 2015 genomförs våra konserter i Festsalen (1 tr ner via huvudentrén till Halmstad Teater) och på Nissanscenen/Biblioteket. Du kan antingen lösa biljett direkt i vår kassa från kl 18.30 mot kontant betalning eller välja att köpa biljett i förväg på Turistbyrån vid Lilla Torg (tel 035 – 12 02 00), om du vill försäkra dig om biljett till våra populära konserter (förköpsavgift tillkommer). Ibland finns det risk att det blir slutsålt!

Mat (buffé) och dryck finns att köpa både i Festsalen och vid Nissanscenen. Vill du äta, måste du ringa och beställa detta senast 12.00 konsertdagen:
Ring 035–13 73 90 till Festsalen eller 035–10 36 40 till Bibliotekscaféet, så att det går att bedöma mängden mat. Du får då reserverad plats vid bord.

Ju tidigare du kommer, desto bättre förutsättningar finns att välja plats. Vi möblerar både för att sitta vid bord och i separata stolsrader. Borden reserveras i första hand för ätande och eventuell dryck får hållas i handen.

Jazz i Halmstad på Facebook: http://sv-se.facebook.com/jazzihalmstad