Information om arrangemanget

Art Inside Out, Hallands nya institution för kulturresidens, bjuder in konstnärer och konsthantverkare i Halland till ateljévisning och samtal med lunch i samband med kulturresidenset om stadsutveckling i Varberg 2016.

Greetings from Varberg

INBJUDAN TILL ATELJÉVISNING OCH SAMTAL

Kulturens roll i stadsutvecklingen – kulturresidens i Varberg 9 – 29 maj 2016

Sex konstnärer arbetar tillsammans med att skapa gestaltningar och mötesplatser genom kreativa uttryck och metoder. De ska generera dialoger, idéer och synliggöra utmaningar och möjliga lösningar för Varbergs stadsutveckling och stadsdelen Västerport.

Välkommen onsdag 18 maj kl 10.30 till ateljévisning och samtal på Hamnmagasinet med de sex konstnärerna och efterföljande gemensam lunch på Campus Varberg. Visning och samtal leds av Marie Kraft, doktorand i urbana studier och processledare för kulturresidenset i Varberg. Det här är ett unikt tillfälle att ta del av ett pågående residens och nya idéer!

OSA senast fredag 13 maj

till Katarina Karlsson, Art Inside Out.
E-post: katarina.karlsson@regionhalland.se
Mobil: 072- 238 62 88.

Medverkande i kulturresidenset i Varberg:

Karin Auran Frankenstein – konsthantverkare/konstnär, Sebastian Dahlqvist – relationell konst, Karina Sarkissova – koreograf, Matilda Ruta – bildberättare, Åsa Stjerna – ljudkonstnär och Gustav Hellberg – installationskonstnär.

Läs mer på http://www.artinsideout.se/