Information om arrangemanget

OBS! Dansveckan är tyvärr INSTÄLLD!

Nu har DU chansen att dansa med oss i sommar! Är du dansintresserad och vill få chansen att dansa både balett och modern och nutida dans under en vecka i sommar är det här möjligheten för dig!

Du kommer att få träna på din dansteknik i olika övningar och koreografier. Du kommer utifrån grundtekniken i både balett och modern dans arbeta med nya rörelsemöjligheter och dansanta kombinationer. Du får under veckan dansa två lektioner/dag och lektioner finns på både nybörjar- och fortsättningsnivå.

Undervisande lärare

Karin Fagerblom är från Falkenberg där hon har dansat i många år. Karin har tidigare undervisat i dans på Folkuniversitetet i Falkenberg samt varit gästlärare på Falkenbergs Gymnasieskola. Hon har utbildat sig på Balettakademien i Stockholm och till danspedagog på Dans och Cirkushögskolan. Graciette Fernandez hade klassisk balett som inriktning på Dans och Cirkushögskolan och tränade utöver det bl.a. jazz och flamenco. Hon har tidigare gått IWANSON, en dansskola i München. Graciette har tidigare undervisat på Dans och Cirkushögskolans praktikskola i två år samt på kolloverksamhet på Barnens Ö. Både Karin och Graciette bor nu i New York där dem studerar på Dance New Amsterdam School vid Broadway.

När? v.32 8-13 augusti, mån-lör. kl: 09.30-13.00 (inkl 30 min paus)

Var? Danssalarna, Falkhallen

Anmälan: Senast 10 juni till viveka.sverkerson@regionhalland.se 

Information: www.regionhalland.se/dansihalland Sommardans.fbg@hotmail.com

Kostnad: 300 kr

Arrangör: Region Halland - Dans i Halland I samarbete med Falkenbergs kulturförvaltning/Falkhallen