Filmläger för dig som är 11-14 år

Lär dig göra film och ha kul tillsammans på ett sommarläger i tre dagar! Filmlägret är för dig som är 11-14 år och hålls på Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro utanför Falkenberg 20 - 22 juni 2017. Det blir två övernattningar och många roliga aktiviteter. Inga förkunskaper behövs, vi lär dig allt om hur man gör och hur dina filmer kan bli ännu bättre.

Du får göra film för youtube, testa greenscreen, lära dig ljussättning och ta ljud. Helt enkelt göra massa kul film och träffa nya kompisar, det kommer bli sååå KUL!!! Vi har all utrustning som behövs, så kom som du är!

Två unga personer med kamera och stativ, fotografi.

Vi åker också och badar, leker lekar, spelar spel och gör massa annat skoj som hör hemma på ett sommarläger. Erfarna ledare och filmhandledare sover på plats och stöttar i filmarbetet under alla dagar. Helpension på Katrinebergs folkhögskola.

• Vi startar tisdagen 20 juni kl. 09.00 och avslutar torsdag 22 juni kl. 16.00.
  • Pris 1200kr, mat och boende ingår.
  • Anmälan senast 21 maj. Fyll i ansökan här, ange även kontaktuppgifter till vårdnadshavare i rutan för "meddelande".

Deltagare kan söka ekonomiskt stöd för deltagande hos Majblomman, se www.majblomman.se

Kursledare är:

Emma Nordström, filmregissör, producent och manusförfattare, utbildad vid Katrinebergs folkhögskolas filmlinje. Driver produktionsbolaget movEmotion AB, www.movemotion.se.

Jimi Vall Peterson, filmregissör och manusförfattare, utbildad vid filmlinjen på Katrinebergs folkhögskola. Han driver nu produktionsbolaget Färgfilm och har gjort kortfilmer som "Avtryck" och "Efterklang", som visats på festivaler i Sverige och utomlands.

Johanna Andersson, regissör, manusförfattare, utbildad vid Katrinebergs folkhögskolas filmlinje. Prisad för kortfilmen "Ja må jag leva" och visade sin senaste kortfilm "Mötas" under Göteborgs Filmfestival 2016. Driver nu produktionsbolaget Färgfilm: www.fargfilm.se.

Filmlägret arrangeras av Region Halland, Filmresurscentrum, Kultur i Halland – Film och Katrinebergs folkhögskola.

Kontakta oss gärna om du har frågor!

Emma Nordström, kursledare, telefon 0730-98 26 03 eller via e-post emma@movemotion.se.

Annika Westerhult, projektledare Filmresurscentrum, telefon: 073-306 00 36, e-post: Annika.Westerhult@regionhalland.se