Bryta ihop och gå vidare

Bryta ihop och gå vidare är en unik musikteaterföreställning om idrottens glädje och baksidor. Om att kämpa och drömma. Om att misslyckas men resa sig igen. För vinnaren har alltid misslyckats fler gånger än nybörjaren ens försökt. Det blir sällan något Hollywoodslut.

Bryta ihop och gå vidare

Kom och upplev en kokande idrottsarena där symphonic metal möter modern dans och supportrarnas hejaramsor. En scenföreställning med känslan av en fotbollsmatch.

Spelas på Kulturhuset i Folkparken, Halmstad:

Idrotten och kulturen möts sällan på samma scen. I ett unikt samarbete har därför kompositören och dramatikern Jan-Erik Sääf valt att tillsammans med koreografen Peter Svenzon arbeta med fotbollens uttryck och rörelsemönster. Dansare, sångare och en stor kör skärskådar framgångsmyten i denna musikteaterföreställning om misslyckandets poesi.

Medverkande:

Tuva Børgedotter Larsen, Andreas Eldeen, Sofia Soso Harrysson, Joakim Envik Karlsson, Pontus Linder, Nicole Neidert samt Körklangen under ledning av Anna Lovdal.

Föreställningen är ca 1 timma och 30 minuter utan paus.

Biljetter:

Biljetter säljs via Turistbyrån i Halmstad (035-12 02 00) eller ticnet.se
Pris: 100 kronor för vuxna, 50 kronor för ungdom/studerande.
Ledsagare medföljer gratis. Rullstolsplatser samt ledsagare bokas via Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Det är onumrerad salong. Eventuellt överblivna biljetter säljs i kassan på Kulturhuset en timme innan varje föreställning (endast kontant betalning).

Flera föreställningar är utsålda. Det är onumrerade platser, så kom i god tid. Inget insläpp efter föreställningens början.

En del av Art Inside Out

Bryta ihop och gå vidare är ett kulturresidens som genomförs av Kultur i Halland i samarbete med kulturförvaltningen i Halmstads kommun och med stöd från Kulturrådet. Residenset ger en försmak av den nya kulturinstitutionen Art Inside Out, som formellt startar vid årsskiftet av Region Halland och Hallands kommuner i samverkan.

Gå kostnadsfritt på musikteater med din klass!

Kultur i Halland och Halmstads kommun bjuder in till Bryta ihop och gå vidare (PDF-dokument, 247 kB) Passar för årskurs 9 och gymnasiet.