För utställare

Här kan författare, förlag och andra litteraturaktörer med anknytning till Halland anmäla sig till Halländsk bokmässa 2017.

Halländsk bokmässaÄr du författare, förläggare eller representerar ett litterärt sällskap/litterär organisation med anknytning till Halland är du välkommen att anmäla dig som medverkande till bokmässan 2017. Deltagande är kostnadsfritt både för utställare och publik.

Sista anmälningsdag för medverkande i bokmässan 2017 var den 1 juni 2017.

Arrangörerna kommer att gå igenom inkomna anmälningar och vid behov göra ett urval om antalet anmälningar överstiger antalet platser. Vi kommer att prioritera utställare som har publicerat böcker de senaste åren. Besked om man fått plats eller ej skickas via e-post till anmälda utställare före midsommarhelgen.

Varmt välkommen!

Press från bokmässan 2016

Hallands författare samlas på lokal bokmässa (Hallands Nyheter 2016-11-25)

Bokmässa bjöd på en mix för alla (Hallandsposten 2016-11-26)

Här är författarna i Hela Halland läser 2017 (Hallandsposten 2016-11-26)

Intresseanmälan inför 2018

OBS! Sista anmälningsdag för medverkan på årets bokmässa var 1 juni 2017. Fyll i formuläret nedan om du vill bli informerad när anmälan öppnar för nästa års bokmässa (2018).

Enligt personuppgiftslagen krävs samtycke för att spara personliga data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du registrerar dina uppgifter här så kommer de att sparas i vårt register, och din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Läs mer om hur vi sparar dina personuppgifter.

Fyll i formuläret, klicka sedan på "Skicka" och vänta tills du ser en bekräftelse här på sidan.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas av Region Halland, enligt PUL. Obligatoriskt