Imagine Halland

Imagine Halland är en utbildning och tävling för dig som är 13-21 år, öppen för alla musikgenrer, grupper, band och solister.

Imagine SwedenMusik Direkt är inte bara en tävling längre i Halland!

Sök nu till Camp Imagine. Du som anmäler dig kommer att få vara med om konstnärliga och praktiska kurser och workshoppar som tränar dig som artist och breddar din konstnärliga vy, med innehåll från allt mellan livsviktig branschkunskap och nyskapande verksamhet.

Allting mynnar ut i ett framträdande på scen där du har möjlighet att bli bedömd av jury och nomineras av dem till regionfinalen av Imagine Halland. Camp Imagine fungerar alltså som ersättare för de gamla kommundeltävlingarna. Men Camp Imagine är inte först och främst en tävling med kurser upptill, det finns till för att alla som vill lära sig något nytt. Och framförallt får du möjlighet att göra allt detta och inspireras tillsammans med och lära känna andra unga musiker från Halland.

Imagine tillåter även förprogrammerade akter eller livemixad musik, är du DJ eller använder du dig av backing track är du självklart varmt välkommen!

Vad väntar du på? Anmäl dig, platserna är begränsade!

Läs mer och anmäl dig på Musik Direkt - Imagines webb

Musik Direkt blir Imagine

Under en treårsperiod mellan 2015 - 2018 kommer Musik Direkt stegvis att ställas om till Imagine för att slutligen innefatta samtliga delar av tävlingen, från lokal till nationell nivå. Programmet kommer att behålla sin värdegrund och sitt framgångsrika koncept efter namnbytet och kommer successivt utöka sin samverkan med olika europeiska länder och övriga välden.

2015 bytte riksfinalen namn från Musik Direkt Riksfestival till Imagine Sweden Riksfinal. I Halland bytte vi redan 2016 till Imagine och agerar pilot åt resterande regionala tävlingar.