Imagine Halland

Imagine Halland är en utbildning och tävling för dig som är 13-21 år. Den är öppen för alla musikgenrer och riktar sig till grupper, band och solister. Imagine tillåter även förprogrammerade akter och livemixad musik.

Imagine Halland.

Imagine Halland består av konstnärliga samtal och praktiska workshopar, där de medverkande får möjlighet att förbättra sina tekniska färdigheter, samtidigt som de ges inspiration till att utvidga sina konstnärliga vyer. Deltagarna ska utvecklas som musiker samt få en ökad förståelse för hur musikbranschen fungerar.

Workshopar och regionfinal

Efter ett antal workshopar mynnar Imagine Halland ut i en regionfinal. Under tävlingen får varje grupp eller solist göra ett framträdande på scen där de sedan blir bedömda av en erfaren jury. Juryn utser en vinnare som får chansen att delta och tävla i den nationella finalen som hålls i Gävle i maj 2019.

Utvecklas som musiker

Målet med Imagine Halland är att alla unga lovande musiker ska få en chans att förbättra sitt konstnärliga uttryck och skapa sig ett nätverk inom musikbranschen. Detta både genom att inspireras av workshopledare, men också genom att umgås med andra unga halländska musiker.

Anmälan är öppen från 1 november

Tävlande i Imagine Halland 2019 får tidigast vara födda 1997 och senast 2006.

Anmälan till Imagine Halland 2019 görs på imaginesverige.se från och med 1 november. Alla får delta i mån av plats.