Halmstadkonferensen samlar professionen i Tylösand

Nu är Halmstadkonferensen 2017 igång! I år med det spännande temat "Ska allt finnas...i allas bibliotek?

Illustration av Jonatan Knut. Är biblioteken verkligen till för alla? Vad ska finnas på bibliotek, och varför?

Bibliotekspodden med de välkända poddmakarna Jeanette Malm och Elisabeth Skog från Halmstad stadsbibliotek är på plats, inslag kommer!

Halmstadkonferensen som omväxlande genomförs i Sverige, Norge och Danmark är i år "hemma" i Halmstad och Tylösand. Konferensen riktar sig till alla som arbetar med bibliotek i Norden, politiker, chefer, bibliotekarier, med flera.

Följ taggen #Hkonf17 i sociala medier om du vill veta mer om vad som händer under konferensen!

Halmstadkonferensen arrangeras 22-24 mars 2017 av Region Halland - Kultur i Halland, Kultur i Väst, Hässleholms stadsbibliotek, Fylkesbiblioteket Hordaland och Aarhus Kommunes Biblioteker.