Save the date - Halmstadkonferensen 2018

Aldrig tidigare har intresset för bibliotek varit så stor från politiskt håll som nu! Men vad vill politikerna och hur ser partierna på bibliotekens demokratiska uppdrag? Dessa brännande frågor behandlas under Halmstadkonferensen 2018: "Politikernas bibliotek".

Nu är planeringen i full gång tillsammans med våra nya samarbetspartner i Norden. Arrangörer från och med 2018 är Kultur i Halland - regionbiblioteket, Vestfold fylkesbibliotek, Åbo Bibliotek och Odense Bibliotekerne.

Vacker utsikt från konferenshotellet.

'Politikernas bibliotek'

Målgrupp: Politiker, kultur- och bibliotekschefer och biblioteksanställda från hela Norden. Konferensspråk: skandinaviska.

Tid och plats:

• Fredag 8 juni 2018. Vi samlas och laddar upp inför konferensen torsdag kväll.
  • Hotel Tylösand i Halmstad.

Välkommen till Halmstadkonferensen 2018!

2019 kommer konferensen att återgå till att bli en tvådagarskonferens. Tönsberg i Norge är nästa anhalt, sedan går stafettpinnen vidare till Odense i Danmark eller Åbo i Finland.

Läs mer på www.regionhalland.se/halmstadkonferensen

Halmstadkonferensen 2018.