Presentation av Konsthantverkscentrum

Har du egentillverkade föremål till salu? Vill du hitta nya kanaler och vägar att sälja? Söker du fortbildning, vill få inspiration, få del i omvärldsbevakning, möjlighet attingå i nya sammanhang i form av bl a mässor och utställningar?

Vi bjuder in dig som är konsthantverkare/slöjdare och söker kanaler för försäljning, utställning, utveckling till en presentation av Konsthantverkcentrum.

Katarina Karlsson från KHVC Göteborg informerar om hur du går tillväga för att ansöka om medlemskap i KHVC samt vad KHVC kan göra för dig. Det finns även gott om tid för frågor.

• När? 16 mars kl 17.30 – 19.00
  • Var? Varbergs stadsbibliotek, Engelbrektsgatan 7
  • Kostnad? Fri entré
  • Fika? Fika finns att köpa till självkostnadspris i Tovedals café, stadsbibliotekets café.
  • Anmälan? Föranmälan till karolina.witt@regionhalland.se senast 9 mars.

Om Konsthantverkscentrum

Konsthantverkscentrum är en stiftelse för konsthantverkare och slöjdare som arbetar professionellt. I dagsläget har de cirka 800 anslutna. Många av de anslutna arbetar med småskalig produktion i egen regi. Konsthantverkscentrums verksamhet bygger på stöd från främst Statens kulturråd, Region Skåne och Västra Götalandsregionen. 2015 startade KHVC även en nätbutik där de anslutna från hela landet säljer konsthantverk.

Läs mer http://konsthantverkscentrum.org/sv.html