Att vara medarbetare

Som medarbetare hos oss i Region Halland är du vår viktigaste resurs och vi vill att du skall få möjligheten att utvecklas och tillsammans med oss fortsätta arbeta för att Halland blir den bästa livsplatsen. Vårt personalarbete utgår från regionens övergripande mål och strategier. Med patientens och kundens perspektiv i fokus är kompetens, ansvar och nytänkande viktiga nyckelord för oss.

Som medarbetare har du mycket att vara stolt över

I Region Halland är vi stolta över att ha ovanligt nöjda ”kunder”. Nationella jämförelser, i exempelvis Vårdbarometern, visar att Halland år efter år ligger i topp inom hälso- och sjukvård när det gäller nöjdhet och tillgänglighet. Som medarbetare hos oss kan du känna stolthet över de områden där vi ligger i framkant. Hallänningarna har till exempel tillgång till Sveriges bästa spädbarnsvård, och halländsk utveckling av specialisttandvården väcker internationell uppmärksamhet.

Det är lätt att trivas i Halland

Det är lätt att må bra och trivas i Halland. Att hitta kvalitet och enkelhet i vardagen. Här finns en oändligt vacker och varierande natur, med allt från de milsvida sandstränderna vid kusten till den tysta storskogen i öster. I Halland är det också nära till allt. Länet är litet till ytan och inom ett par timmar når man storstäder som Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Vi mår bra i Halland

Att hallänningarna är ovanligt friska och lever länge är ett känt faktum. Hallänningarnas goda hälsa återspeglar sig hos vår personal. Våra medarbetare är bland de friskaste i landet och de flesta stannar hos oss i många år, vi hoppas att du vill bli en av dem!

Röster från medarebetare

Vad är en attraktiv arbetsgivare för er?

Maria Gustafsson, Emma Andersson och Mats Söderblom

– En som erbjuder fast tjänst, möjligheter till utveckling och är duktig på att ge feedback, säger Maria och Emma.
– En attraktiv arbetsgivare har också positiva chefer som är bra bollplank och finns på plats, tillägger Mats.

Vad är vi i regionen bra på och borde berätta mer om?

Cathrin Nordander Tovstedt

– Här finns så mycket energi, vilja och stolthet som borde komma fram ännu mer än det gör i dag.Jag tror vi måste prata mer ledarskap.