Ledigt jobb

Psykolog sökes till BUP-mottagningen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 22 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

På mottagningen arbetar ca 30 medarbetare; förutom psykologer även socionomer, läkare, sjuksköterskor, specialpedagog, arbetsterapeut och sekreterare. Vi arbetar i team, där olika yrkesgrupper ingår, och vi har ofta kontakt med vårdgrannar och även skola/socialtjänst.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär kvalificerat utrednings-, bedömnings-, och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Mottagningen arbetar med mentorskap för nyanställda personer och på kliniknivå finns det internutbildning som är obligatorisk för nyanställd personal. Det finns goda möjligheter till vidareutbildning. Stora krav ställs på självständigt arbete. Det ingår även tjänstgöring i mottagningens akutberedskap dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Kompetens inom neuropsykiatrisk utrednings- och behandlingsarbete är meriterande då verksamheten är i behov av kompetens inom området. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 22 april. Referensnummer PSH 39/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Stefan Lemon, Verksamhetschef

Telefon: 0706-65 17 64

Fackliga företrädare nås via växeln

Telefon: 035 - 13 48 00