Ledigt jobb

Tandläkare sökes till Folktandvården Ullared/Vessigebro

Sista ansökningsdag: 20 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Folktandvården i Ullared och Vessigebro består av två mindre kliniker utanför Falkenberg, med goda bussförbindelser till tätorten. Folktandvården Ullared/Vessigebro är egna enheter men samarbetar med den större kliniken i Falkenberg centrum

Idag består klinikerna av sju medarbetare, som nu kommer utökas med två tjänster. Vi söker två tandläkare där den ena tjänsten infattar ett odontologiskt ledningsansvar.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består en blandning av barn- och vuxentandvård med övervägande del vuxna patienter. Vi utför all form av tandvård och lägger stort fokus på Frisktandvård. Vi erbjuder kompetensutveckling för alla våra medarbetare.

Vi söker dig som trivs med att arbeta på en mindre klinik och dig som utöver det kliniska arbetet vill vara med och planera verksamheten på klinikerna.

Du kommer i huvudsak att vara placerad i Ullared men en del av arbetet kommer också att vara förlagt till kliniken i Vessigebro.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och har goda språkkunskaper i svenska motsvarande C1-nivå. Vad gäller tjänsten med odontologiskt ledningsansvar kommer du bland annat att sitta med i ledningsgruppen tillsammans med klinikchef och kliniksamordnare och planera tandvården på klinikerna Ullared och Vessigebro.

Vi söker personer som är engagerade och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Därtill lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. För övrigt är körkort och goda datorkunskaper ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 april. Referensnummer NSVH 66/18.

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att du som sökande kan kallas till intervju redan innan tjänstens sista ansökningsdatum.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Mats Nilsson, Saco

Telefon: 0346-562 50

Maud Elfström, Klinkchef

Telefon: 0346-56250