Ledigt jobb

Undersköterska till operationsenheten, Ögonmottagningen Halmstad

Sista ansökningsdag: 21 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Ögonkliniken på Hallands sjukhus är en del av Region Halland och har mottagningar i Halmstad, Varberg och Kungsbacka. På kliniken pågår ett aktivt förändringsarbete med ett ”LEAN-tänk” med stort engagemang och drivkraft i samtliga yrkesgrupper. Kliniken arbetar teambaserat och de olika teamen utvecklas och förbättras ständigt. Det finns exempelvis flera projekt igång där sjuksköterskor tar över tidigare arbetsuppgifter som läkarna utfört!

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss kommer dina arbetsuppgifter bestå av sedvanliga arbetsuppgifter på operationsenheten. Fotomottagningar kan också bli aktuellt samt förberedande undersökningar till läkarna.
Vi erbjuder arbete i en verksamhet som genomsyras av ett professionellt förhållningssätt där var och ens kunskaper och kvalifikationer tas tillvara genom ett tvärprofessionellt arbete där vi ger stöd och uppmuntran till varandra och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har arbetat inom operationsverksamhet. Du tycker om att arbeta självständigt och att ha kontakt med människor. En öppenhet för att lära dig nytt, ta ansvar och för att utvecklas ser vi som mycket positivt och för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 21 februari. Referensnummer HS 38/18.

Övrigt

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Frimodig, Avdelningschef

Telefon: 035-13 41 46

Daniela Jankowska, Kommunal

Telefon: 035 - 13 41 58