Ledigt jobb

Verksamhetsutvecklare sökes till Heldygnsvården, Psykiatri Halland

Sista ansökningsdag: 7 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Nu söker vi en verksamhetsutvecklare för heldygnsvården inom Psykiatrin i Halland. Verksamheten består av består av 8 avdelningar, 5 i Varberg och 3 i Halmstad, med varierade uppdrag och vi är ca 300 medarbetare inom kliniken.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetsutvecklare är du direkt underställd verksamhetschefen och stöttar, tillsammans med övrig verksamhetsutvecklare och medicinskt ledningsansvariga, verksamhetschefen och chefslinjen i olika verksamhets- och utvecklingsfrågor.

Den här tjänsten har huvudsakligt fokus på att utveckla omvårdnadsarbetet på avdelningarna men även annan verksamhetsutveckling kommer att bli aktuell. Du kommer även vara projektledare för olika utvecklingsfrågor t.ex. olika samverkansfrågor både intern och externt. Projekten kan variera i innehåll och omfattning och har ibland korta deadlines och ibland långa.

I tjänsten ingår även att ska du kunna följa upp, presentera, analysera och rapportera in olika verksamhetsdata och på ett pedagogiskt sätt kunna kommunicera denna information till chefer och medarbetare i organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning, psykolog, socionom eller sjuksköterska och har en vidareutbildning i psykiatri, gärna med arbetserfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård. Om du är sjuksköterska ser vi gärna att du har en magisterexamen inom omvårdandsvetenskap och vana att söka efter vetenskaplig litteratur. Om du tidigare har arbetat med projekt-, utvecklings- och förbättringsarbete är det meriterande.
Du har en god förmåga att kommunicera och kan uttrycka dig väl i skrift. Du förväntas ha god datavana och vara väl förtrogen med Officepaketet, Business Objects samt vanligt förekommande webbverktyg.

Vi vill att du är mål- och resultatorienterad och helhjärtat gör allt vad du kan för att föra verksamheten framåt. Du kan arbeta självständigt och strukturerat och är bra på att se lösningar även i komplexa situationer. Ditt starka engagemang, din humor och din genuina servicekänsla bidrar till att skapa ett gott samarbetsklimat på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och hur dina styrkor kommer till sin rätt i uppdraget och i verksamheten som helhet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 maj. Referensnummer PSH 53/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Magnus Oléni , Verksamhetschef Heldygnsvården

Telefon: 070- 346 37 57

Linda Kronholm , Bitr. verksamhetschef, Heldygnsvården

Telefon: 0706-10 68 64

För fackliga företrädare kontakta Karin Blomsén HR-partners

Telefon: 035-13 10 00 (Vxl)