Ledigt jobb

Leg. Sjukgymnast/fysioterapeut till Rehabiliteringskliniken, Varberg

Sista ansökningsdag: 25 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus, organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, undersköterskor och sjukgymnaster inom specialistsjukvården på Hallands sjukhus. Det innebär ett nära samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som sjukgymnast/fysioterapeut på Hallands sjukhus Varberg och vara en av medarbetarna i vår arbetsgrupp på ca 20 personer. Vi arbetar på sjukhusets samtliga kliniker. Större delen av vår verksamhet innefattar insatser inom slutenvård, men vi har även öppenvårdsmottagning.

Som sjukgymnast/fysioterapeut inom slutenvården arbetar du i team där du har en viktig uppgift att bedöma, påbörja rehabilitering och överrapportera vidare till nästa vårdnivå utifrån patientens behov. Vikariatet gäller slutenvård med inriktning mot medicinkliniken alternativt ortopedkliniken. Vi månar om att skapa en bra introduktion för våra nya medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Du behöver ha en god förmåga att samarbeta och kommunicera samt verka för ett öppet och gott arbetsklimat. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Semestervikariat juni-aug.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Tillträde i juni enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 mars. Referensnummer HS 84/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Liselotte Almér, Avdelningschef

Telefon: 0340-481718, 0725-511 870

Veronika Wiebols, Fysioterapeuterna

Telefon: 035-13 90 77