Ledigt jobb

Psykolog sökes till Vuxenhabiliteringen, Varberg/Falkenberg

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Habiliteringen är en specialistverksamhet för utredning och uppföljning av barn, ungdomar och vuxna med tidigt förvärvade och varaktiga funktionshinder. Habiliteringen i Varberg/Falkenberg arbetar i team bestående av arbetsterapeut, kurator, logoped, medicinsk sekreterare, fysioterapeut/sjukgymnast, psykolog, sjuksköterska och specialpedagog.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog hos oss ingår du som en viktig del av habiliteringsteamet I teamet där du bidrar med psykologisk och neuropsykologisk kunskap. I arbetsuppgifterna ingår psykologiska utredningar, diagnostik och behandling. Du arbetar även med information, konsultationer och stödsamtal till vuxna och unga vuxna med funktionsnedsättning och till deras familj och nätverk. Du jobbar såväl med individuella insatser som med gruppverksamhet. Vi samarbetar med vårdgrannar. Som psykolog på habiliteringen har du tillgång till handledning och det finns även möjlighet till kompetensutveckling som är relevant för uppdraget.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med intresse av neuropsykologi. Meriterande är erfarenhet av habilitering, psykiatri, neuropsykologisk kompetens och erfarenhet av behandlingsarbete med habiliteringens målgrupper. Du har även erfarenhet av att arbeta i team med flera yrkesgrupper samt erfarenhet av dokumentation och journalföring i datoriserat journalsystem. Goda kunskaper i Windows samt Office-programmen krävs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas med vårt arbetssätt behöver du ha god samarbetsförmåga, vara lyhörd, flexibel och tycka om att arbeta i team, samtidigt som du uppskattar att arbeta med stort egenansvar.

Vuxenhabiliteringen ansvarar för Falkenberg och Varberg, varför körkort är ett krav. Leasingbil finns att tillgå. Huvudsakligen kommer du att ha din arbetsplats i och utgå från Varberg.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 100%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer ADH 15/18.

Övrigt

I denna rekrytering kommer vi att tillämpa löpande urval och intervjuer, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena-Britt Sjöholm, Avdelningschef

Telefon: 070-213 77 00

Julia Wramling, Saco

Telefon: 0340-48 15 68